divendres, 20 de març del 2015

Pa de pessic de formatge

Bona nit

Us passo una recepta de pa de pessic que ja m'han demanat més d'una vegada i que, a més a més, va genial per fer pastissos amb fondant ja que és bastant consistent.

Tan sols necessitareu:

185gr de mantega (la deixeu a fora la nevera perquè s'estovi)
185gr de formatge tipus filadelfia
300gr de sucre llustre
250gr de farina amb llevat
3 ous
Ratlladura de llimona

Precalentar el forn a 180 ºC i preparar el motlle.

Batre la mantega, el formatge i la ratlladura, fins que la mescla estigui com blanquinosa. Afegim el sucre. Finalment, els ous. 

Afegim la farina. Jo ho faig en dues tandes. Posem la mescla al motlle i al forn 1 hora. Si es comença a torrar massa el pa de pessic es pot tapar una mica amb paper d'alumini a mitja cocció.

El deixem refredar i l'empolsinem amb sucre llustre.


Aquest pa de pessic és una bona alternativa al de mantega i va genial per fer pastissos amb cobertura de fondant, ja que té molt consistència.

També es pot variar i canviar la ratlladura de llimona pe aroma de maduixa o gerd. Queda genial!

2 comentaris: