Tot va començar quan vaig trobar en un calaix de la nevera uns plàtans que estaven molt madurs... Intentant donar-los una utilitat vaig trobar aquesta recepta...
http://www.marthastewart.com/1055396/chocolate-chip-banana-bread#1055396
La recepta original era per fer un Chocolate Chip Banana Bread, però vaig preferir fer un Bread una mica més petitet i fer magdalenes amb la resta de massa. I amb el frosting de Philadelphia en van resultar unes cupcakes delicioses.
Ingredients:
- 6 plàtans molt madurs
- 170 gr de mantega a temperatura ambient + una mica per untar el motllo
- 3 ous grans (tireu-los d'un en un)
- 280 gr de farina normal
- 2 culleradeta de cafè amb llet de bicarbonat
- 3/4 culleradeta de cafè amb llet de sal
- 1 sobre de llevadura
- 175 gr de sucre
- 1 bossa de 250 gr. de "chocolate chips" o "lágrimas de chocolate"
Un cop teniu la pasta podeu posar-la en un motllo allargat gran, i coure'l a 170º uns 60 minuts o fins que punxant la massa amb un punxó ben prim aquest surt net.
També podeu fer com jo, posar la meitat de la massa en motlles de magdalenes i la resta en un motlle més petit.Llavors la cocció serà més ràpida, d'uns 25 o 30 minuts a 170º.
- 150g de mantega a temperatura ambient
- 300g de Philadelphia a temperatura ambient
Primer barrejem el sucre i la mantega i després la crema de formatge. Decorem les cupcakes amb el prosting a temperatura ambient i després guardem les cupcakes a la nevera.
Per cert, sabeu que vol dir cupcakes?: pastís en una tassa :)
Per cert, sabeu que vol dir cupcakes?: pastís en una tassa :)
Aquest finde els provo segur!
ResponElimina;) i jo els teus... quina bona combinació!!
ResponElimina