dimecres, 25 de març del 2015

Chocolate Chip & Banana Cupcakes



Tot va començar quan vaig trobar en un calaix de la nevera uns plàtans que estaven molt madurs... Intentant donar-los una utilitat vaig trobar aquesta recepta...

http://www.marthastewart.com/1055396/chocolate-chip-banana-bread#1055396

La recepta original era per fer un Chocolate Chip Banana Bread,  però vaig preferir fer un Bread una mica més petitet i fer magdalenes amb la resta de massa.  I amb el frosting de Philadelphia en van resultar unes cupcakes delicioses.

Ingredients:
  • 6 plàtans molt madurs
  • 170 gr de mantega a temperatura ambient + una mica per untar el motllo
  • 3 ous grans (tireu-los d'un en un) 
  • 280 gr de farina normal 
  • 2 culleradeta de cafè amb llet de bicarbonat
  • 3/4 culleradeta de cafè amb llet de sal
  • 1 sobre de llevadura
  • 175 gr de sucre
  • 1 bossa de 250 gr. de "chocolate chips" o "lágrimas de chocolate"  
Ho anem barrejant tot amb la batedora de barilles elèctriques.

Un cop  teniu la pasta podeu posar-la en un motllo allargat gran, i coure'l a 170º uns 60 minuts o fins que punxant la massa amb un punxó ben prim aquest surt net.

També podeu fer com jo, posar la meitat de la massa en motlles de magdalenes i la resta en un motlle més petit.Llavors la cocció serà més ràpida, d'uns 25 o 30 minuts a 170º.
I per fer el frosting:
  • 150g de mantega a temperatura ambient
  • 45g de sucre glass
  • 300g de Philadelphia a temperatura ambient
Primer barrejem el sucre i la mantega i després la crema de formatge. Decorem les cupcakes amb el prosting a temperatura ambient i després guardem les cupcakes a la nevera.

Per cert, sabeu que vol dir cupcakes?: pastís en una tassa :)




2 comentaris: