dimarts, 24 de març del 2015

Coca de cabell d'àngel súper fàcil


Hola!

Com que s'apropa la setmana santa i és època de dolços, què us sembla un coca de cabell d'àngel súper fàcil de fer i bona, bona, bona???
Mireu si és fàcil que els meus fills la fan ells solets jejeje


Tan sols es necessita:
  • 1 paquet de pasta filo
  • 1 llauna de cabell d'àngel
  • Sucre
  • Mantega
  • Ametlles laminades


Primer de tot es fon la mantega al microones. La quantitat va a ull. 

Prepareu la safata del forn amb paper apte per forn i poseu una làmina de pasta filo a sobre. La pasta filo ve a ser la pasta de full però desmuntada en làmines fines com el paper. Normalment n'hi ha unes 10 per paquet. També podeu fer-ho amb pasta de full però o queda igual. D'aquest manera el resultat és espectacular!

Seguim doncs: Hem posat una làmina a sota de tot. Aquesta la pintem ben pintada amb mantega fossa i hi posem una altre làmina a sobre. Es pinta fins que veiem que està tota la superfície ben tapada però sense regalimar pels costats. Tornem a pintar amb mantega i hi empolsinem amb sucre i ametlles. Tapem amb una altre làmina. Tornem a pintar només amb mantega i tornem a tapar. Pintem i posem sucre i ametlles. Tapem.

Arribat aquí farem la capa de cabell d'àngel. A aquesta no cal posar-hi mantega. La quantitat de cabell d'àngel al gust de cadascú. Tornem a tapar. Pintem de mantega i tornem a tapar. Pintem, sucre i ametlles i tapem. Pintem i tapem. Ara, amb molt de compte, pressionem perquè quedi ben prensadeta i a sobre de tot una mica de sucre i ametlles perquè quedi ben apetitosa la nostra coca.

La posarem al forn a 170ºC fins que es quedi daurada. Uns 15-20 minuts. 



Us aconsello no provar-la recent treta del forn perquè us agafarà mal de ventre de tanta que en menjareu JAJAJAJA
El primer dia que la vaig fer me la vaig emportar a fer cafè amb les mares perquè sinó si que no hagués parat..... Realment és molt temptadora....

Què aprofiti!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada