dimecres, 20 de maig del 2015

Pa de pessic de maduixes

Bones!

Amb l'excusa de la fira de les maduixes seguirem amb la temàtica d'aquesta fruita, que us sembla?

Us paso la recepta d'aquest pa de pessic de maduixes que es facilíssim i boníssim! A part, és un postre molt fàcil d'adaptar si ets celíac o diabètic, i també és bastant lleuger ja que no porta gens de mantega.
La primera vegada que el vaig fer va ser pel segon aniversari del meu fill petit i amb una cobertura de fondant va quedar genial. Això si, val més no fer-lo farcit ja que és molt esponjós i potser es partiria al tallar-lo, però això va a gustos, eh?

Som-hi!
Ingredients: 4 ous
                    250gr de maduixes
                    100gr de sucre (o l'equivalent en edulcorant)
                    1 iogurt (natural o maduixa)
                    1 mesura de iogurt d'oli de girasol
                    250gr de farina amb llevat

Una sugerencia: si les maduixes son dolces no cal que poseu sucre. Poseu més maduixes i ja està.
Com sempre, primer de tot, engeguem el forn a 190ºC.
Triturem les maduixes. Barregem tots els ingredients i afegim les maduixes. I al forn uns 30 minuts, més o menys. Espereu que es refredi i el decoreu com vulgueu. Jo li he posat xocolata blanca.
Fàcil oi?



Que aprofiti!!!


2 comentaris: