dimarts, 24 de febrer del 2015

Red Velvet - El meu pastís preferit

Hola!

M'estreno aquí explicant-vos la meva recepta preferida.... per ara jijiji
És el Red Velvet. M'encanta! 
Vaig fer un pastís recobert amb fondant per una festa que vam fer a una molt bona amiga i totes van quedar encantades.


La recepta que jo faig servir la vaig treure d'una cuinera que es diu Lauren Aloise, per si algú està interessat, però n´hi ha una versió més fàcil per anar començant. Us la poso per si algú s'anima a fer-la.
Ingredients
  • 250g de farina 
  • 1 sobre de llevat
  • 1 culleradeta de sal (no us espanteu)
  • 2 cullerades de cacau en pols (sense sucre)
  • 115g de mantega (cal que la deixeu fora de la nevera unes hores abans)
  • 200g de sucre 
  • 2 ous
  • 1 iogurt natural
  • 1 llimona
  • Extracte de vainilla
  • Colorant vermell en gel (jo faig servir el red christmas)
  • 2 gots de nata muntada
  • 500g de filadelfia
  • 200g de sucre llustre


Primer de tot cal que posem el forn a 160-170º.
En un bol tamisarem la farina amb el llevat i el cacau. I en un got posarem el iogurt amb el suc de llimona per fer una buttermilk (en uns 10 minuts està llesta).
A part, barrejarem la mantega (que ha d'estar com si for pomada) amb el sucre normal fins que quedi una mescla blanquinosa. Afegirem la vainilla i, després, la mescla de farina.
Quan estigui tot ben barrejat colorejarem amb el colorant el iogurt. Cal que quedi ben vermell !!!! Ho afegirem a la resta.
Preparem el motlle i al forn uns 25 minutes.

La cuina començarà a fer una oloreta! Mmmmm 

Mentrestant podem anar preparant la crema de formatge. És súper fàcil i bona bona bona jejejej
Es barreja tot ben barrejat i es deixa refredar a la nevera una hora. El pa de pessic ha d'estar ben fred abans de decorar-lo.

No us n'esteu de fer-la i provar-la perquè val la pena. I si us animeu us deixo l'enllaç de l'altre perquè és e-s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-r


I perquè em fa molta gràcia us deixo la foto de com va quedar el pastís per la quedada de mamis minerves


Us en recordeu noies??????

Fins la propera!

4 comentaris: