Som un grup de mares i pares de l'escola La Minerva de Calella que volem compartir amb vosaltres les nostres creacions, fetes, sobretot, amb molt d’amor! Tenim moltíssimes ganes de cridar al món sencer la nostra afició i volem animar a qui vulgui compartir quelcom amb tots nosaltres.
divendres, 27 de febrer del 2015
Lego Cake
Hola! Jo també m'animo a compartir la recepta d'aquest pastís que he fet avui per l'aniversari del meu fill, que és, com us podeu imaginar... molt fan de Lego!!
El pa de pessic no té cap secret, jo vaig fer servir la popular recepta a base de yogurt:
1 iogurt (grec, de llimona, el que vulgueu)
1 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
2 mides de iogurt de sucre
3 mides de iogurt de farina
3 ous
1 sobret de llevat en pols
La base d'aquesta recepta és prendre com a mesura el gotet de iogurt, el que facilita molt el tema dels ingredients.
Pre-escalfem el forn a 180 º C.
Tirem el iogurt en un bol i utilitzem el gotet com a mesura. Batre els ous amb el sucre, i després afegir el llevat amb la farina i l'oli. Utilitzarem la batedora elèctrica, batent després de cada addició d'un nou ingredient.
Quan tinguem una massa homogènia i fina, la posem en un motlle rectangular, i perquè després resulti fàcil desemmotllar podem posar paper de forn o untar de mantega. Posem al forn durant 30-35 minuts a 180 º C, o fins que veiem que al punxar al centre del pa de pessic surt net.
Traiem del motlle i deixem refredar.
El pas següent us recomano que el mireu en aquest vídeo. Veureu com es talla i com es posen les "nubes" que seran els pilonets de les peces de Lego.
http://www.dailymotion.com/video/xmlmu9_how-to-make-a-lego-like-cake_news
Les "nubes" que fem servir són les més amples que trobeu i les de color blanc o rosa.
Per la cobertura podeu fer-la vosaltres mateixos o comprar-la feta. Se li diu Frosting o Icing de Vainilla.
La meva recepta de Frosting és:
100 g de formatge tipus philadelphia (que no sigui light)
75 g de mantega a temperatura ambient
110 g de sucre glass
1 culleradeta d'extracte de vainilla
Sigui la que sigui l'haurem de tenyir amb colorant alimentari, del de gel, que trobareu a botigues especialitzades. Amb la batedora de barilles anirem afegint colorant fins que obtiguem el color desitjat.
Abans de posar el Frosting podeu aplicar un "sellador de migas" en spray que venen en botigues especialitzades, i et pot estalviar la segona capa de cobertura.
Aquests que veieu a la foto ja són història... aquesta tarda a la sortida de l'escola ens hem acabat els últims trossos! a veure si us animeu a provar i ens expliqueu com us va!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)


Feien molt bona pinta! Llàstima que he arribat tard per provar-los ;((
ResponEliminaGràcies Ona! Cap problema, haurem de repetir!!
ResponEliminaQuina xulada Eva!!!! Mmmmmm
ResponElimina